wim-uitgeknipt-v2

Verkort CV

 

Wim Schreuders, 1958, heeft meer dan 30 jaar gewerkt in het publieke domein bij verschillende organisaties. Als eindverantwoordelijk manager gaf hij leiding aan de fusie van de Dienst Werk en Inkomen van de Gemeente Amsterdam en daarna aan de fusie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Sinds 1 januari 2013 werkt hij als zelfstandig ondernemer in Public Servants BV. Naast ondernemer is hij ook toezichthouder en schrijver van managementboeken.


Hij heeft passie voor de producten en processen in het publieke domein. Hij is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken in organisaties en dat het gedrag van leiders en managers bepaalt of deelnemers in organisaties hun bijdragen wel of niet kunnen leveren. De effectiviteit van de sturing en het gedrag van managers bepaalt het succes van publieke organisaties voor inwoners, burgers en klanten.


Omdat mensen niet doen wat de manager zegt, maar wat de manager doet is voorbeeldgedrag veel meer dan het hebben van een goed voornemen. Het is 
de keyfactor voor succes! Voor Wim staat vast dat het verandermanagement voor een manager vooral zelfmanagement is. Ben ik in staat om mijn gedrag zo te veranderen, dat mijn team, afdeling of organisatie de beste prestaties levert voor de inwoners, burgers of klanten van mijn organisatie?

 

Klik hier voor het volledige CV.

Wim Schreuders
Curriculum Vitae
Agenda