meerdaagse-coaching

Meerdaagse coaching

 

Het kan zijn dat jij de behoefte hebt om een in één keer door te pakken en diep te gaan. In zo’n situatie is een meerdaagse coaching een goed idee. In een meerdaagse van 5 of 7 dagdelen (twee of drie dagen) pakken jij en de coach van ‘Public Servants’ stevig door.


Onze inzet: ruimte maken, ordenen en doorpakken

De coach komt je ’s ochtends thuis of op andere afgesproken plaats ophalen en samen reizen jullie naar de plek die voor jou een goede bron van inspiratie is. Aan het strand, in de bossen of midden in onze hoofdstad? Jij bepaalt. We zoeken een voor jou inspirerende omgeving. In die omgeving vinden wij de inspiratie om aan jouw visie en effectiviteit te werken. Tussendoor is er ook tijd voor ontspanning, reflectie en rust. Die ontspanning geeft de ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie. Ook als het gaat om de overtuigingen die jouw belemmeren om effectiever te worden in je aanpak.


Wat mag je verwachten?

Jij wordt gelaafd en gaat terug met veel energie en vaak een concreet uitgewerkt idee voor de aanpak van de verandering die jij wilt bewerkstelligen. Jouw managementvisie, jouw veranderaanpak, in samenhang bedacht en opgeschreven. Soms al in de vorm van een krachtige presentatie die op de eerstvolgende vergadering met je team door jou wordt gebruikt. Na afloop brengt de coach je thuis. Je was er helemaal uit, je hebt nieuwe energie en een goed plan. Je kunt er zo mee aan de slag.

Leiderschaps ontwikkeling
Coaching en supervisie
Meerdaagse coaching
Coaching on the job