coaching-en-supervisie

Coaching en supervisie

 

Coaching en supervisie zijn heel persoonlijk. Twee mensen, de coach en coachee gaan met elkaar in gesprek en in die beslotenheid van dat gesprek draait alles om het belang van de coachee. Zijn of haar leervraag, ontwikkelwens, dilemma of vraagstuk staat centraal. In meerdere gesprekken gaan coach en coachee na hoe zaken kunnen worden opgelost en welke stappen de coachee kan zetten.


Onze inzet: samen reflecteren en mouwen opstropen

Adviseurs van ‘Public Servants’ brengen hun passie mee als zij als coach of supervisor optreden. Passie voor de coachee en zijn of haar werk. Vanuit die passie laten zij ook zich zelf zien. Er is altijd sprake van een wederzijdse ontmoeting en gezamenlijk stappen zetten en leren. Coaching is voor de adviseur van ‘Public Servants’ niet alleen ondersteunend, maar zo nodig ook confronterend of educatief. De coach zet zijn eigen leerervaringen, kennis en competenties volledig in voor de coachee.


Wat mag je verwachten?

Coach- en supervisietrajecten zijn per definitie maatwerk. Vaak zullen vier tot zes gesprekken nodig zijn om voor en samen met jou het resultaat te boeken. De tijd en de plaats wordt op jouw wensen afgestemd. Bij jou thuis, op jouw kantoor, op kantoor van ‘Public Servants’ of elke andere ontmoetingsplaats die het beste past. Overdag of liever na werktijd? Jij mag het bepalen. Je kunt altijd rekenen op een discrete en toegewijde coach die alles op alles zal zetten om de door jou verlangde doorbraak of oplossing te realiseren. Na elke coach-sessie ontvang je een uitgebreid vertrouwelijk verslag waarin de inzichten van de sessie worden vastgelegd. Daarmee heb je de mogelijkheid om terug te lezen en jouw ervaringen te delen met anderen, bijvoorbeeld thuis.


Coaching vragen is sterk

Als je een coach of supervisor wilt is er niets mis met je. In het gesprek met anderen leren we het meeste over ons zelf. Voor een leider is het essentieel dat hij of zij het eigen instrument goed kent. Een leider heeft maar één instrument: dat is het eigen gedrag. Door voor coaching of supervisie te kiezen voed jij dat instrument! Een coach voor jezelf organiseren is geen zwakte. Het is ijzersterk en getuigt van persoonlijke moed.

Leiderschaps ontwikkeling
Coaching en supervisie
Meerdaagse coaching
Coaching on the job