verandermanagement

Verandermanagment

 

De opdracht is helder en moet worden uitgevoerd. U weet wat u wilt en op welk moment de verandering moet zijn geïmplementeerd. U zoekt een interim-manager die dit tot een goed einde brengt. Bij ‘Public Servants’ bent u aan het juiste adres


Onze inzet: Klaar naar huis

De interim-manager van Public Servants heeft ervaring. Hij of zij is snel thuis in uw organisatie en zorgt voor verbinding en resultaat. Als de klus geklaard is, is het afgehecht en is er waardering voor zijn of haar bijdrage. Uw adviseur doet geen poging om de klus te verlengen, maar hij beseft dat uw middelen schaars zijn.


Wat u van ons mag verwachten

Ervaring, kennis en charisma. Veranderingen is voor iedereen lastig en is altijd lastig voor vrijwel alle deelnemers in de organisatie, van hoog tot laag. En soms is de verandering bedreigend en roept dat grote weerstand op.  Tact, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en het vermogen om te verbinden zijn de eigenschappen die de interim-manager van ‘Public Servants’ meebrengt en die u nodig heeft om het afgesproken resultaat te halen.

Interim management
In-between
Resultaten boeken
Verander management