resultaten-boeken

Resultaten boeken

 

U heeft een deadline of staat voor een hele lastige opgave. U heeft een doordouwer nodig die van wanten weet. Hij of zij moet bereid zijn om door te gaan tot het resultaat echt is geboekt en al uw afspraken zijn nagekomen. U zoekt iemand die kennis en gevoel heeft bij het publieke domein en de rekening houdt met de politieke of publicitaire realiteit. Resultaten boeken en tegelijk op dat vlak de rust weten te bewaren zijn de eigenschappen die hij of zij meebrengt naar uw organisatie.


Onze inzet: afspraak is afspraak

Management gaat altijd over resultaten boeken. Interim-management zeker. Uw belang bij het afgesproken resultaat is groot en dat betekent voor de adviseur dat hij of zij alles op alles zet om dat resultaat voor u te realiseren. Binnen het afgesproken tijdpad.


Wat u van ons mag verwachten?

Wij maken een realistische inschatting van uw opgave. ‘Wat niet kan is nog nooit gebeurd’ en zelfs een interim-manager van ‘Public Servants’ is niet in staat om het onmogelijk te realiseren. Daarom besteden we in deze fase aandacht met u aan de risico’s en het realiteitsniveau. Als de afspraak eenmaal is gemaakt zet de adviseur van ‘Public Servants’ alles op alles om het resultaat te boeken. Daarbij houdt hij of zij ook u scherp en vraagt onze interim-manager uw commitment en medewerking om bij te dragen aan het door u gewenste resultaat.

Interim management
In-between
Resultaten boeken
Verander management