in-between

In between

 

Een organisatie, afdeling of team heeft tijdelijk geen manager en de leiding van de organisatie wil strak iets ‘anders’. Er is een nieuwe organisatiemodel in ontwikkeling, er vindt straks een fusie plaats, er moet straks fors worden afgeslankt of welke andere reden dan ook. ‘Straks’ is nog niet vandaag, en dat vraagt nu om een ervaren interim-manager die de organisatie voorbereid op de nieuwe situatie. Deze situatie is voor de adviseur van ‘Public Servants’ een kolfje naar zijn of haar hand.


Onze inzet: frisse blik en wind voor ‘in between’

Een ‘in between’-periode is een goed moment om te ordenen en ruimte te scheppen. Wat is er echt aan de hand, wat moet in welke volgorde worden aangepakt en hoe zorgen wij er voor dat alle participanten hun energie dezelfde kanten op richten. En natuurlijk moet er soms worden opgeruimd en moeten lastige kwesties die smeulen worden aangepakt en afgehandeld. Allemaal zaken die een adviseur van ‘Public Servants’ niet uit de weg gaat, maar die in de ‘in between’-periode aan de orde kunnen komen.


Wat u van ons mag verwachten?

Onze interim-manager heeft een duidelijke opdracht en bereidt de organisatie daadkrachtig en doelgericht naar de nieuwe situatie. Hij heeft daarbij oog voor alle participanten in de organisatie en gaat goed om het belang van medewerkers, medezeggenschap en eventueel vakbonden. Over alle aspecten houdt hij goed contact met zijn opdrachtgever(s).

Interim management
In-between
Resultaten boeken
Verander management