interimmanagement

Interim-management

 

Wij van ‘Public Servants’ gaan ervan uit dat publieke organisaties alleen bij hoge uitzondering een interim-manager nodig hebben. Als een team, afdeling of organisatie-onderdeel tijdelijk geen manager heeft, zal in de regel intern vervanging of inleen van een andere publieke organisatie tot de mogelijkheden behoren.

 

Onze inzet: wij passen nooit alleen op de winkel

Een interim-manager van buiten heeft dus een bijzondere oorzaak en vraagt om een manager met buitengewone kwaliteiten. ‘Public Servants’ heeft deze managers voor u beschikbaar. In de tabbladen hiernaast ziet u welke specialiteiten wij voor u in huis hebben op dat terrein.

Soms vraagt een opdrachtgever om vooral op de winkel te passen. Adviseurs van ‘Public Servants’ beseffen dat er ook in deze situatie sprake is van en bijzondere opdracht die aandacht vraagt. In feite wil de opdrachtgever dat de rust bewaard blijft en dat er geen spanningen ontstaan. Ook zo’n verzoek vraagt om bijzondere aandacht en zorgvuldig handelen. Uw ‘winkel’ is dus in elk geval onze zorg.


Wat u van ons mag verwachten

Interim-managers van ‘Public Servants’ doen wat zij zeggen en zeggen wat zij doen. Zij gaan de opdracht aan en zullen zich tot het uiterste inspannen om de opdracht tot een goed einde te brengen. Tussendoor houden zij nauw contact met u en rapporteren zij in de afgesproken regelmaat.

Interim management
In-between
Resultaten boeken
Verander management