advies-innovatie

Innovatie

 

Wij van ‘Public Servants’ zijn geïnspireerd door het prachtige boek van Berthold Gunster. In zijn boek beschrijft hij dat  ‘omdenken’ ongekende mogelijkheden biedt. ‘Omdenken’ kan uw organisatie blijvend veranderen, vernieuwen en tot hogere prestaties brengen.


Onze inzet: ‘meer door minder’

‘Public Servants’ denkt wij de publieke sector moeten omdenken om ‘meer door minder’ te realiseren. ‘Meer door minder’ is de uitdaging voor alle organisaties in het publieke domein. Meer resultaat en tegelijk minder medewerkers en minder kosten. Daarin zal het publieke domein de komende jaren in uitblinken. Wij zijn er daarbij van overtuigd dat de dienstverlening daaronder niet hoeft te leiden. Wij hebben nog een groot onbenut potentieel in onze publieke organisaties. De komende jaren zullen we dat potentieel ontdekken en steeds beter benutten. Juist als het moeilijk en nodig is, kunnen wij in Nederland boven ons zelf uitstijgen en het onmogelijke toch realiseren. ‘Public Servants’ wil en zal daar graag aan bijdragen.


Wat u van ons mag verwachten?

Dat wij uw hoog gespannen verwachtingen niet teleurstellen. U wilt een echte prestatiedoorbraak. U wilt perspectief, u wilt meer door minder. Dat moet zinderen in uw organisatie en breder dan in de top alleen. Het moet bovendien praktisch uitvoerbaar zijn en het moet vandaag starten. Allemaal aspecten waarvoor u bij ‘Public Servants’ aan het goede adres bent.

Advies
Visie ontwikkeling
Innovatie
Audit en doorlichting